ARCADIA QUEST INFERNO

ARCADIA QUEST INFERNO

Προσθήκη στη Wishlist
SKU
CMNAQ018
Barcode:
123456789
22,00 €
Μη διαθέσιμο

Το παιχνίδι είναι \"stand alone\" αλλά είναι συμβατό και με το βασικό Arcadia Quest σαν επέκταση.

\

Ένα παιχνίδι για 2-4 παίκτες ηλικίας 13+. Μέση διάρκεια 60-120'

\

Το παιχνίδι είναι στα αγγλικά.

\

Το Inferno είναι μια αυτόνομη επέκταση στο Arcadia Quest. Είναι 100% συμβατό με το αρχικό παιχνίδι βάσης και εισάγει τέσσερις νέες συντεχνίες: καρχαρίες, τίγρεις, κοράκια και ερπετά. Διαθέτει νέους τύπους ηρώων, όπως Αλχημιστές και Μονομάχους.

\

Υπάρχει ένα νέο σύστημα εκστρατείας και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις συντεχνίες που καταλήγουν σε μια φλογερή άβυσσο. Υπάρχουν κάρτες Brimstone που κάνουν το έδαφος επικίνδυνο για πλοήγηση, το οποίο λειτουργεί όμοια με τις κάρτες Tombstone από το Arcadia Quest: Beyond the Grave.

\

Ένας νέος μηχανισμός που ονομάζεται \"Damnation\" θα δελεάσει τους ήρωες με ισχυρά όπλα που μπορούν να φθείρουν τους χαρακτήρες με την πάροδο του χρόνου ή να αλλάξουν τη συμπεριφορά των κοντινών τεράτων. Υπάρχουν επίσης Άγγελοι, οι οποίοι είναι συμμαχικοί χαρακτήρες για τους ήρωες για διάσωση, συνοδεία ή βοήθεια. Η συνεργασία με τους Αγγέλους μπορεί να επηρεάσει το σύστημα διαδρομής  και ακόμη και να επιτρέψει στον παίκτη να τους προσλάβει για χρήση σε μεταγενέστερες αποστολές.

Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved. Developed by Netsteps