ELDER SIGN: OMENS OF ICE

ELDER SIGN: OMENS OF ICE

Προσθήκη στη Wishlist
SKU
FFSL17
27,50 €
Μη διαθέσιμο
 • Παίχτες:
  1-8
 • Ηλικία:
  14+
 • Διάρκεια παιχνιδιού:
  90'
 • Γλώσσες:
  Αγγλικά
 • Επέκταση:
  Ναι

Επιχειρήστε στο βορρά και καταπολεμήστε την αρχαία αμερικανική φρίκη στο Omens of Ice, μια επέκταση για το συνεταιριστικό παιχνίδι ζαριών Elder Sign. Βαθιά στην έρημο της Αλάσκας οι Αρχαίοι ξυπνούν, των οποίων οι διαβολικές δυνάμεις δεν μπορούν να αγωνιστούν μέσα στα ασφαλή όρια του Μουσείου Αρκάμ. Θα πρέπει να χαράξετε την Τούνδρα, να λύσετε τα μυστήρια των εγγενών παραδόσεων των Ίουιτ και να κάνετε την ύπουλη αναρρίχηση στα βουνά της γης της Αλάσκας.
\">Εκεί, τα άγρια ​​ζώα και τα τέρατα απέχουν πολύ από τους μοναδικούς κινδύνους που θα συναντήσετε, επειδή ο παγετός και η πείνα είναι μεταξύ των πιο θανατηφόρων όπλων των αρχαίων.


Το Omens of Ice διαθέτει ένα πλήρες κατάστρωμα εξήντα καρτών Αλάσκας Adventure. Ανοίγουν τοποθεσίες σε όλη αυτή την παγωμένη περιοχή, όπου απειλούν να ξυπνήσουν τρεις νέοι Αρχαίοι και μια νέα τράπουλα από τα χαρτιά του Μύθου κάνει τα μεσάνυχτα πιο τρομακτικά από ποτέ. Για πρώτη φορά στο Elder Sign, η σεζόν ασχολείται τόσο με την ώρα της ημέρας και μπορείτε να επιλέξετε αν θα αναλάβετε την αποστολή σας στον καλοκαιρινό ήλιο ή, για μεγαλύτερη πρόκληση, το χειμώνα σκοτάδι. Οκτώ επιπλέον ερευνητές συνεισφέρουν τις ικανότητές τους στον αγώνα κατά του κακού και νέοι Σύμμαχοι, Ξόρκοι, Κοινά Είδη και Μοναδικά Είδη σας βοηθούν να αποφύγετε την κατάψυξη ολόκληρης της Γης.

Copyright © 2021Magento, Inc. All rights reserved. Developed by Netsteps