Flamme Rouge Flamme Rouge
Flamme Rouge

Flamme Rouge

Προσθήκη στη Wishlist
SKU
LPF051
Barcode:
6430018270517
40,00 €
Διαθέσιμο
 • Παίχτες:
  2-4
 • Ηλικία:
  8+
 • Διάρκεια παιχνιδιού:
  35'
 • Γλώσσες:
  Αγγλικά

Η λίμπιντο έχει ανεβεί στα ύψη καθώς οι αρχηγοί βρίσκονται στην τελευταία στροφή και κατευθύνονται προς την γραμμή τερματισμού. Κάθε ομάδα έχει χρησιμοποιήσει πονηριά και επιδεξιότητα για να τοποθετήσει τους σπρίντερ για αυτή τη στιγμή, μα μόνο ένας έχει δώσει περισσότερα για να αποκτήσει τη πρωτιά!
Θα ξεκινήσει η ομάδα σου στη πρώτη γραμμή ρισκάροντας την εξουθένωσή τους ή θα παίξεις εκ του ασφαλούς προχωρώντας από τη μέση; Πιστεύεις πως θα καταφέρεις να προκαλέσεις την έκπληξη όλων με το να ξεπεταχτείς από μπροστά;

Όλοι μπορούν να τρέξουν, αλλά λίγοι κατακτούν τον τίτλο του πρωταθλητή!

Το Flamme Rouge είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας και τακτικής όπου κάθε παίκτης έχει τον έλεγχο μιας ομάδας δυο ποδηλατών: έναν Rouleur και έναν Sprinteur. Ο στόχος κάθε παίκτη είναι να είναι να τερματίσει πρώτος με έναν από τους δύο ποδηλάτες του. Οι παίκτες μετακινούν τους αναβάτες τους προς τα μπρος τραβώντας και παίζοντας κάρτες από την ειδική τράπουλα μέχρι να εξαντληθεί. Να θυμάστε! Η ολίσθηση είναι η κατάλληλη επιλογή για να αποφύγετε την εξάντληση. Κινηθείτε σωστά με την ομάδα σας για ένα απόλυτα συγχρονισμένο sprint το οποίο θα σας χαρίσει την νίκη!

Copyright © 2021Magento, Inc. All rights reserved. Developed by Netsteps