FOUNDERS OF GLOOMHAVEN

FOUNDERS OF GLOOMHAVEN

Προσθήκη στη Wishlist
SKU
CPH0301
Barcode:
752830522268
50,99 €
Αναμένεται σύντομα
 • Παίχτες:
  1-4
 • Ηλικία:
  12+
 • Διάρκεια παιχνιδιού:
  90'
 • Γλώσσες:
  Αγγλικά
 • Ημ. Κυκλοφορίας:
  Q2 2020
Το Founders of Gloomhaven είναι μια ανταγωνιστική τοποθέτηση πλακιδίων, επιλογή δράσης, κατασκευή πόλεων στο οποίο κάθε παίκτης ελέγχει μια φανταστική φυλή που εργάζεται για να χτίσει την πόλη του Gloomhaven και να αποκτήσει επιρροή στους κατοίκους του. Είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι στο ίδιο σύμπαν με το Gloomhaven. Τα γεγονότα, ωστόσο, πραγματοποιούνται εκατοντάδες χρόνια πριν από το Gloomhaven και απεικονίζουν την αρχική κατασκευή της πόλης.
Στο Founders of Gloomhaven, οι παίκτες χρησιμοποιούν κάρτες δράσης για να τοποθετήσουν κτίρια πόρων στον χάρτη της πόλης, χρησιμοποιούν αυτούς τους πόρους για να δημιουργήσουν πιο προηγμένους πόρους και στη συνέχεια να τους παραδώσουν σε προτεινόμενα εργοτάξια για να κερδίσουν κύρος. Ωστόσο, ένας μεμονωμένος παίκτης δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του επειδή μπορεί να εισάγει μόνο έναν μικρό αριθμό τύπων πόρων, ανάλογα με τη φυλή τους. Για να δημιουργήσετε πιο προηγμένους πόρους, πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες.
Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης έναν μηχανισμό δημοπρασίας στον οποίο οι παίκτες ψηφίζουν περιοδικά για να καθορίσουν ποιες νέες προτάσεις κτιρίων βγαίνουν και πού τοποθετούνται στο ταμπλό. Οι παίκτες μπορούν επίσης να προσθέσουν το κύρος που έχουν συγκεντρώσει για να αυξήσουν τη δύναμη της ψήφου τους....
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved. Developed by Netsteps