Nemesis: Void Seeders

Nemesis: Void Seeders

Προσθήκη στη Wishlist
SKU
ARNEM003
Special Price 45,00 € Regular Price 60,00 €
Διαθέσιμο
 • Παίχτες:
  1-5
 • Ηλικία:
  12+
 • Διάρκεια παιχνιδιού:
  150'
 • Επέκταση:
  Ναι

«Κάθε σκάφος έχει μια φωνή, μια μελωδία μηχανών και συστημάτων την οποία το πλήρωμα μαθαίνει να κατανοεί στα μεγάλα ταξίδια. Το πρόβλημα όμως είναι πως έπειτα από το τελευταίο μας ταξίδι το σκάφος μας ακούγεται πολύ ΛΆΘΟΣ! Κάτι βρώμικο κρύβεται και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Σιγανά μουρμουρητά…Περίεργοι ψίθυροι που κανένα μηχάνημα δεν μπορεί να δημιουργήσει. Οι σκοτεινοί διάδρομοι και τα ατέλειωτα δωμάτια μοιάζουν να τραγουδούν.
                Μερικοί από εμάς προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τις πηγές αυτής της μεταδόσεις αλλά πάντα βρίσκονταν δυο βήματα μπροστά. Καταδιωκόμενοι από αυτή την ατελείωτη παρουσία δεν αργήσαμε να λυγίζουμε. Ο μηχανικός μας έγδαρε φράσεις στο δέρμα του και όταν ζητήσαμε τον λόγο αποκρίθηκε λεγόμενος πως τα πυρωμένα μυστικά πρέπει να γραφτούν με αίμα. Έπειτα, η πιλότος αποφάσισε να βγει στο κενό χωρίς την ειδική της στολή. Όταν την τραβήξαμε μέσα, το πρόσωπό της ήταν παγωμένο και σπασμένο, ενώ το χαμόγελο που κοσμούσε τα χείλη της τόσο απόκοσμο που ακόμα δεν μπορώ να το ξεχάσω.
                Τώρα τα πράγματα χειροτέρεψαν. Ήχοι μετατράπηκαν σε φωνές, μοιράζοντας ιστορίες τρόμου και σφαγής. Δεν προσπαθούν να ξεφύγουν από εμάς. Μας περικυκλώνουν και μας προετοιμάζουν για τους σκοτεινούς τους σκοπούς. Πρέπει να τις κατανοήσω πριν να ναι αργά. Αρπάζω το όπλο μου όσο παρατηρώ τις πλάτες των τελευταίων δύο μελών του πληρώματος. Βλέπω σκοτεινά μυστικά να αναδύονται από τα κρανία τους. Θα χρειαστούν δύο σφαίρες μονάχα για να απελευθερωθούν…»

Κανόνες:

Γενικές Πληροφορίες:

Οι Voidseeders είναι μια φυλή που μπορεί να αλληλοεπιδράσει με το μυαλό του πληρώματος. Έχουν αρκετές φωλιές αντί για μία αλλά μονάχα μία δυνατή παρουσία κάθε φορά. Εφόσον αυτή ηττηθεί, μια νέα θα αναγερθεί από την πιο εξελιγμένη φωλιά.

Η φυλή αυτή επικεντρώνεται στο να ψιθυρίζει και να ελέγχει το μυαλό – άτομα σε κοντινή απόσταση ακούν φωνές που τους διατάζουν να προβούν σε καταστροφικές ενέργειες.

 

Φωλιές:

Στο ταμπλό, συνήθως υπάρχουν 1 φωλιά ανά δωμάτιο, αλλά υπάρχουν 2-3 επιπλέον μικρότερες. Αυτές είναι εκείνες στις οποίες νέοι Voidseeders θα γεννηθούν. At the moment of discovering main Nest, you should put a Stalker miniature in it (this is the model that is on the ship from the beginning. He is very dangerous, especially when faced by people with a high Insanity level).

 

Άλλες φωλιές θα εμφανίζονται στο ταμπλό κάθε φορά που θα ανακαλύπτετε συγκεκριμένα Exploration tokens. Αυτές μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνες. Δεν μετακινούνται αλλά αν τύχει κάποιο μέλος του πληρώματος να τελειώσει το γύρο του σε ένα πλακίδιο με φωλιά τότε θα δεχθεί σοβαρές πληγές.

 

Voidlurkers

 

Εμφανίζονται σε φωλιές με μοναδικό σκοπό να εξαπολύσουν τρέλα και να μεταφέρουν τους παίκτες στις Φωλιές.

Whispersers

Λειτουργούν παρόμοια με τους Voidlurkers, αλλά βασικός σκοπός τους είναι να προστατέψουν την κύρια φωλιά με κάθε κόστος.

Stalker

Είναι ο βασικός φρουρός. Εκμεταλλεύεται τον φόβο / τρέλα του πληρώματος και θα επικεντρωθεί σε αυτό.

Despoiler

Ανάλογο της Queen. Για την ακρίβεια, είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά αν υπάρχει αλήθεια ή αν είναι δημιούργημα μαζικής παραίσθησης. Όπως και να έχει, θα εμφανιστεί όταν όλα τα  Insanity tokens χρησιμοποιηθούν σε όλους τους παίκτες.

 

Contamination card

Εδώ αλλάζει λίγο. Οι παίκτες θα λαμβάνουν κανονικά μία κάρτα contamination όποτε παίρνουν ένα insanity token. Θα είναι πιο εύκολο να της ξεφορτωθείτε. Το αποτέλεσμα της κάρτας μπαίνει σε ισχύι στο τέλος του παιχνιδιού και θα είναι παρόμοιο με το βασικό – αν αποκαλυφθεί πως ήταν όντως μολυσμένη τότε ο χαρακτήρας σου παρόλο που κατάφερε και ξέφυγε, έχασε τα λογικά του.

Whispers mechanic

Όπου μετακινήστε πρέπει να ρίχνεται για ψίθυρους. Αν πάτε σε διάδρομο στον οποίο υπάρχει ήδη whisper token, θα χρειαστεί να τραβήξετε μια κάρτα από το Insanity deck. Αυτές οι κάρτες θα ισχύσουν ή και όχι πάντα βάση με τον αριθμό των insanity tokens στη κατοχή του κάθε χαρακτήρα.

Combat

Στη μάχη, οι Voidlurkers θα προσπαθήσουν μόνο να αυξήσουν τον αριθμό των insanity tokens στη κατοχή σας και θα τραπούν σε φυγή προς την κοντινότερη φωλιά. Οι Whisperers θα είναι πιο δύσκολοι στο να σκοτωθούν, ενώ θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν σωματικά, με τον βασικό τους στόχο να παραμένει η αύξηση των insanity tokens.

Τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή όμως με τους Stalker και Despoiler – αυτοί οι δύο, όντες ισχυρότεροι, θα σας προκαλέσουν πραγματικές πληγές οπότε είναι προτιμότερο  να τους αποφεύγετε.

Event phase

Στην φάση των events προστίθεται ένα ακόμα βήμα το οποίο είναι το εξής: συγκρίνετε τον αριθμό insanity tokens με αυτόν των Voidlurkers και Whisperers σε όλα τα γειτονικά δωμάτια. Αν ο αριθμός τους είναι μεγαλύτερος από το εκείνον των insanity tokens, προσθέτετε ένα ακόμα token και τραβάτε μία κάρτα contamination.

 

Μα όσο βρίσκεστε σε δωμάτιο μαζί με άλλα άτομα τόσο λιγότερο θα σας επηρεάσει αυτό το effect.

 

Copyright © 2021Magento, Inc. All rights reserved. Developed by Netsteps