Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.kaissagames.com σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  1. Χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (VISA, Maestro, Mastercard, American Express, Diners μέσω της υπηρεσίας e-Commerce της Alpha Bank). Το www.kaissagames.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
  2. Αντικαταβολή (σε μετρητά, και μόνο για προορισμούς εντός της Ελλάδας) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
  3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, καταθέστε το συνολικό ποσό εντός δυο ημερών και στη συνέχεια αποστείλετε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο orders@kaissagames.com. Παρακαλούμε κατά την κατάθεση εισάγεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό παραγγελίας.

Επίσης στο www.kaissagames.com σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν στην παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα (για τους ελεύθερους επαγγελματίες).

Copyright © 2021Magento, Inc. All rights reserved. Developed by Netsteps